Muziqu wil toegankelijk zijn voor alle kinderen die muziek willen maken, ongeacht hun financiële situatie.

Lage inkomens

je inkomen is minder dan 28.000 euro per jaar

Je hebt vaak recht op:

  • U-pas: 275 euro
  • Jeugdfonds Sport & Cultuur: 475 euro
  • Muziqu: 250 euro tot 500 euro

De korting kan oplopen tot 1225 euro per jaar. Je volgt onze cursussen gratis, of voor een lager bedrag.

 

korting aanvragen
Zangclub Muziqu

Muziqu Zangclub: geen kosten

Muziqu Podium:      geen kosten

Muziqu voor Kleuters

Muziqu voor Kleuters: vanaf 390 euro, in bijzondere gevallen gratis.

Middeninkomens

je inkomen is tussen 25.000 en 50.000 euro per jaar

Verdien je meer dan 125% van het sociaal minimum, maar heb je toch moeite het cursusgeld te betalen? Je kan waarschijnlijk gebruik maken van één van onze vijf beurzen tussen de 125 en 500 euro per jaar.

Daarnaast is het soms toch mogelijk om een bijdrage van de U-pas of het Jeugdfonds Sport & Cultuur te krijgen. Bijvoorbeeld wanneer je door hoge maandelijkse lasten weinig besteedbaar inkomen overhoudt.

Met een beurs van Muziqu volg je onze cursussen voor een lager bedrag.

 

korting aanvragen
Zangclub Muziqu

Muziqu Zangclub: vanaf 150 euro

Muziqu Podium:      vanaf 150 euro

Muziqu voor Kleuters

Muziqu voor Kleuters: vanaf 1090 euro

Hoge inkomens

je inkomen is meer dan 50.000 euro per jaar

Verdien je meer dan 50.000 euro per jaar, maar zijn er bijzondere omstandigheden waardoor je toch moeite hebt het cursusgeld te betalen? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of je kind in aanmerking kan komen voor een Muziqu beurs.

 

contact opnemen

 

 

 

 

Hoe het werkt

Afhankelijk van je inkomen, kom je voor verschillende kortingsregelingen in aanmerking. Het aanvragen van de kortingen loopt per instantie verschillend. Je kan zelf de regie nemen bij het aanvragen van de kortingen, of wij kunnen je helpen.

u-pas muziquDe U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen. Met het tegoed kan het hele gezin meedoen aan culturele activiteiten. Als je al een U-pas hebt kan je je tegoed direct bij ons besteden. Heb je nog geen U-pas? We kunnen je helpen met het aanvragen van een U-pas, of je kan zelf een U-pas aanvragen.

Het Jjeugdfonds muziqueugdfonds Sport & Cultuur werkt met bemiddeling. We kunnen je in contact brengen met een intermediair, of je kan zelf een intermediair zoeken. De intermediair doet in overleg met jou de aanvraag. Binnen drie weken hoor je of de aanvraag is goedgekeurd. Het Jeugdfonds betaalt hun deel van de contributie direct aan Muziqu.

logo Muziqu - Muziekschool UtrechtDe Muziqu beurs kan je bij ons aanvragen. We hebben jaarlijks vijf beurzen beschikbaar voor kinderen met plezier in muziek, maar waarvan de ouders moeite hebben het cursusbedrag te betalen. We kijken niet naar het bruto inkomen, maar gaan in gesprek over de financiële ruimte. Zo kan het dat je een hoger inkomen hebt, maar onderaan de streep toch te weinig overhoudt voor muziekles voor je kinderen. Ook dan willen we je tegemoet komen. Je vraagt de beurs bij ons aan door contact op te nemen via de website. We bellen je dan terug.

 

Korting aanvragen?

Wil je een korting aanvragen? Of heb je eerst nog vragen? Neem contact op!

direct contact opnemen

Terug naar onze cursussen:

muziekles kleuters

Muziqu voor Kleuters

4 tot 6 jaar
Kinderkoor Utrecht - Zangclub

Muziqu Zangclub

7 tot 12 jaar
samenspelles

Muziqu Podium!

7 tot 12 jaar
leren improviseren

Muziqu Makersclub

7 tot 12 jaar